free
hit counter

Om oss

I over 30 år har Tempus utviklet og levert systemer som hjelper bedrifter å få en enklere arbeidsdag. Tid har stått sentralt siden starten, der vi stadig hjelper nye kunder å få oversikt over tidsbruk og andre viktige ressurser. Tempus har som mål å være foran utviklingen, og leverer i dag en fullstendig digital løsning som er skreddersydd kundens behov og som kan integreres med de fleste forretningssystemer.

Tempus er en systemspesialist som gir din bedrift bedre oversikt over tid, prosesser, oppgaver og personal i digitale løsninger på app, i Windows- eller i et web-basert administrasjonssystem. Vårt fokus har alltid vært å tilby våre kunder en løsning som forenkler interne prosesser og systemer. Med Tempus sparer du tid, reduserer kostnader og får full kontroll over egen virksomhet.

Vi leverer tjenester til en rekke bransjer i både Norge og Sverige. Løsningen er spesielt tilpasset bransjer hvor tidsregistrering og automatisering av rutiner bidrar til økt lønnsomhet og konkurransedyktighet, inkludert industri og produksjon, entreprenører og olje, gass- og verft.

Med mange fornøyde kunder i både store og små bedrifter, er våre løsninger en del av hverdagen til mange titalls tusen medarbeidere daglig. Tempus er et testet produkt, og det er kundenes behov og forventninger gjennom flere tiår som har gjort Tempus til kanskje det fremste systemet innenfor dette området. Ved å effektivisere driften, sparer våre kunder både tid og kostnader.

Karriere

Tempus er i dag lokalisert på tre kontorer i Norge og Sverige, med hovedkontor i Oslo. Vi vokser, og i dag nærmer vi oss 30 rådgivere med spesialkompetanse og erfaring innenfor programmering og tilpassede løsninger for bedriftsmarkedet. Vi leter alltid etter mennesker med en spennende bakgrunn som kan bidra positivt til vår utvikling. Se nyheter for ledige stillinger eller send CV og søknad til Tempus.

Produkter

TempusTID
Digital løsning for timeregistrering og håndtering av data.

Les mer om TempusTID

TempusBPL
Elektronisk mannskapsregistrering for bygg og anlegg.

Les mer om TempusBPL

TempusIN
Elektroniske sjekklister, rapporter og skjemaer i en digital løsning.

Les mer om TempusIN